bruvin-park
Bruvin park

Gårdeier

Maya er varemerke i IK Gruppen konsernet og navnet flest forbinder oss med, derfor omtaler vi oss selv som Maya selv om våre formelle selskapsnavn består. Maya har som mål  å være et ledende varemerke innen investering, utvikling, forvaltning og drift av eiendom. IKG- konsernet leier i dag ut ca. 500 stk. boligenheter og ca. 185.000 kvm næringslokaler i Oslo og omegn. Vi vil fortsette å skape gode, stabile og langsiktige relasjoner til våre kunder og samarbeidspartnere.


Drift, vedlikehold og tilpasninger 

Vi sitter selv i Bruvin Park med egne service- og vedlikeholdsansatte som til enhver tid sørger for høy kvalitet på eiendommene. Våre ansatte er profesjonelle og har god erfaring som gjør at vi kan tilby en effektiv og profesjonell service til alle våre leietakere.

Gjennom egen entreprenør- og konsulentvirksomhet står vi også for tilpasninger og tilrettelegging av lokaler for våre leietakere. 

Bryn Næringspark

Gårdeier har en større portefølje med lager- og kombinasjonseiendommer i Bryn Næringspark. Området ligger kun noen hundre meter fra Østensjøveien 14B-D. Dette  er et område som huser flere proffaktører, og dette kan gi gode synergier for leietakere. Det kan  være muligheter for leie av kontor i Østensjøveien 14 B-D og lager i Bryn Næringspark. 

Gårdeier har også under oppføring et leilighetsbygg med fullt møblerte leiligheter for korttids- og langtidsleie i Bryn Næringspark.