bruvin-park
Bruvin park

Fasiliteter

I Bruvin Park har man tilgang på gode fellesfasiliteter som kantine, sykkelparkering, treningsrom med dusj/garderobe og  eksternt møte/kursrom ved behov. Det er også muligheter for leie av lagerareal. Kantinen ligger som en del av et romslig atrium/fellesareal med sitteplasser. Dette arealet kan også benyttes av leietakere til sosiale arrangementer. Det er p-plasser i garasjekjeller med mulighet for elbillading for ansatte og besøkende. Uteområdene er opparbeidet med sittegrupper og grøntareal. Gårdeier sitter selv i Bruvin Park med egen drift- og vedlikeholdsavdeling som ivaretar eiendommene. 

Parkeringsplass

Sykkelparkering

Treningssenter

Kantine

Elbillading

Personalrestaurant med kvalitetsmat

Kantinen driftes gjennom 4 Service og konseptet De Tre Stuer. De Tre Stuer er skapt for å imøtekomme gjestenes etterspørsel etter fersk, råvarebasert og sunn mat av høy kvalitet. Deres ambisjon er å skreddersy et sunt og variert tilbud som oppfyller ansatte og kunders krav til kvalitetsmat. Personalrestauranten er et avslappende sted for god mat, sosialt samvær og en pause i en hektisk hverdag. Det tilbys også møtemat og mat til sosiale arrangementer. 

En bedre hverdag for alle ansatte

Østensjøveien 14B-D tilrettelegges for å gjøre jobbhverdagen enkel og sømløs, med flere tilbud og fasiliteter av god kvalitet. Her er det tilgang på treningsrom, dusj og garderober, innendørs sykkelparkering, parkeringsplasser, personalrestaurant og mulighet for større møte/kursrom og areal til sosiale arrangementer. Østensjøveien 14B-D knyttes sammen med det nylig ferdigstilte nabobygget i Brynsveien 16 hvor det er kantine og flotte fellesområder.

Moderne lokaler med mulighet for skreddersøm

Østensjøveien 14B-D åpner for en effektiv og god arbeidshverdag. Her får man lyse lokaler med store vindusflater, god standard og mulighet for skreddersøm. Dette vil være attraktive arbeidsplasser for de fleste bedrifter uavhengig av bransje. Lokalene tilpasses den enkelte leietakers behov i forhold til åpen løsning, cellekontor, møterom, wc og kjøkken. 

Innendørs sykkelparkering og p-plasser med elbillader

Parkeringskjelleren i Bruvin Park går over tre plan med totalt ca. 210 p-plasser. Det er korttidsparkering for besøkende og også tilgang på elbilladere. Det er både innendørs og utendørs sykkelparkering.

Parkeringskjelleren i Østensjøveien 14B-D knyttes sammen med eksisterende p-anlegg i Brynsveien 16. Det tilrettelegges for god flyt i anlegget med innkjøring i Brynsveien 16 og utkjøring i Østensjøveien 14 B-D.